onsdag 3 november 2010

Viskan expanderar!

Café Viskan är ett av Borås populäraste caféer. Vi erbjuder det mesta för en hungrig och sötsugen själ. Dagens lunch (mån-fre 11-15), sallader, varma matpajer, bakad potatis, goda smörgåsar - både varma och kalla, bakverk, kondisvaror och underbara bistromåltider.

Inte nog med detta, vi har ett uppsatt mål som säger att vi alltid ska vara främst inom service. Det ska gå fort att stå i den långa kön, du som kund ska möta trevlig personal och du ska känna dig mer än nöjd efter ett besök hos oss.

Nu har Café Viskan bestämt sig för att bygga ut sin verksamhet. Företaget ska ge sig in i bloggvärlden! På denna blogg kommer vi att informera om allt som hör Café Viskan till. Till exempel kommer ni att möta på presentationer av personalen, roliga kundbemötanden, olika nyheter i caféet, speciella tillfällen då det vanliga inte är vanligt samt kommer vi att ge er djupare kunskap inom våra olika arbetsområden.

Lägg till denna blogg i dina favoriter, sprid den till dina vänner, låt dig inspireras, skratta, njut och känn att du kan ta med ditt favoritcafé hem till datorn.



Bloggvärlden here we come!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar